Unohtumattomat häät ilman stressiä

Aamukaste kimalteli nurmikolla ja aurinko katsoi sumuverhon takaa. Oli elokuun aikainen aamu. Juhlapaikka, vanha kartano ja sen upea puutarha ja nurmikot näyttivät kutsuvilta. Olin jo purkanut autosta laatikoita, lyhtyjä, ruukkuja ja kaikkea muuta tarpeellista, kun telttafirman auto ajoi pihalle. Ihanaa, pojat tulivat ajoissa ja saadaan pihalle vielä teltta häävastaanottoa varten. Kartanon ovet aukaistaan ja pääsen viemään sisälle kuuluvat tavarat. Hetken päästä pihalta kuuluu iloista puheen sorinaa. Katsahdan sinne ja huomaan, että myös tarvittavat vuokrakalusteet ovat saapuneet. Nyt pääsenkin liinoittamaan pystypöydät pihalle ja viimeistelemään ne kauniilla silkkinauhoilla. Pojat kantavat kalusteet telttaan ja pääsen laittamaan baaripöydän kuntoon. Sitten vielä lyhdyt ja kynttilät paikoilleen.
Automaattisesti vilkaisen kelloa ja huomaan ettei aikaa jää tuhlattavaksi haaveisiin, sillä sillan kaiteet ovat vielä koristelematta ja vihkipaikan somisteet laittamatta. Upeaa, tällä säällä vihkiseremonia voidaan pitää ulkona. Nyt sitten sisälle laittamaan loput somisteet, kankaat, kynttilät, menu- ja paikkakortit. Juhlasali hehkuu upeasti kullan ja fuksian sävyissä. Orchidean tiimin ihana yhteistyökumppani, upea Tanja-floristi viimeistelee pöydät ja juhlasalin ihastuttavilla teeman sävyyn sopivilla kukilla ja kukka-asetelmilla, jotka olemme suunnitelleet yhdessä morsiamen ja Tanjan kanssa.
Nämä ihastuttavat melkein vuoden työn alla olevat häät huipentuivat hääparin saapumiseen vihkipaikalle yksityisellä helikopterilla. Helikopterilla saapuminen pidettiin salassa vierailta ja vain minä ja hääpari tiesimme mitä tulee tapahtumaan. Olin sirotellut vihkipaikalle Tanjan kanssa punaisen eri sävyissä loistavia ruusunterälehtiä sydämenmuotoiseen asetelmaan. Näky oli sykähdyttävä, kun hääpari yllättäen saapui paikalle ja kaikki nuo ihanat terälehdet lehahtivat lentoon kopterin ilmavirtauksesta. Just like in movies.

Tyylikäs karkkibuffet
Kuvaaja: Janne Miettinen

Orchidea siis auttaa sinua järjestämään unelmiesi häät ilman stressiä. Paljon varauksia, tarjouksia, sopimuksia aina juhlapaikan etsinnästä kiitoskortteihin asti. Annan hääparille ideoita, vinkkejä ja tietoa uusimmista trendeistä ja samalla hoidan kaiken käytännön järjestelyt. Näin annan hääparille ja koko hääseurueelle mahdollisuuden nauttia H-hetkestä ilman stressiä.
Orchidean kautta saat täydellisen hääsuunnittelupaketin, joka sisältää kaiken mitä häihin tarvitaan, suunnittelun, toteutuksen, varaukset, sopimukset, somistuksen, somistustarvikkeet ja kalusteet, majoitukset häävieraille ja hääparille, kuljetukset jne. Kaikki järjestelyt ja varaukset sekä luonnollisesti hääsuunnittelijan tuen hääparille ja hääseurueelle koko hääsuunnittelun ja häiden ajan.

Jos kuitenkin haluatte apua vain joissain palveluissa, Orchideasta saa myös hääkonsultaatiota tai esim. hääpäiväpaketin, joka sisältää hääsuunnittelijan avun hääpäivänä, mahdollisesti somistuksen sekä hääpäivän koordinoimisen aikataulun mukaisesti. Hääsuunnittelija voi toimia myös tarpeen tullen seremoniamestarina.       Just for sure -hääpakettiin kuuluu häiden viimehetken stailaaminen, somistuksen ja suunnitelmien tarkistus ja niihin liittyvät parannusehdotukset ja lisävinkit sekä hääpäivän aikataulutuksen. Jokaiseen pakettiin kuuluu tapaamispalaverit. Paketit sekä palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.
Hääsuunnittelussa on tärkeää pysyä ajan tasalla ja uusien trendien mukana unohtamatta kuitenkaan hääparin omia toiveita ja visioita unelmien hääpäivästä. Orchidean päämääränä onkin luoda jotain kaunista ja täydellistä, once in your life time -tyyliin.

Onnellisesti yhdessä
Kuvaaja: Janne Miettinen

Lisätietoja unohtumattomien häiden tekijästä: Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea http://orchidea.fi/