Unelmien hääkukat

Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä ja ihanimmista päivistä. Se koostuu monista pienistä asioista, jotka yhdessä auttavat luomaan koko elämän mittaisia muistoja. Häiden kukat ovat yksi tärkeä ja näkyvä osa täydellistä päivää. Ja ne sitä paitsi näyttävät todella upeilta valokuvissa!

Viime vuosina suuntaus morsiuskimpuissa on ollut tiiviistä, pyöreistä kimpuista enemmän vapaisiin, rennompiin kimppuihin – juuri sen näköisiin kuin ne olisi hääpäivän aamuna käyty niityltä poimimassa. Kimpuissa on paljon vihreää eri sävyissä ja kukkien valinnassa vain taivas on rajana! Ja ehkä vuodenajatkin. Ihan kaikkia suosikkikukkia ei ole aina saatavilla, mutta ammattilainen osaa ehdottaa vaihtoehtoisia lajeja vuodenajasta riippumatta.

Vuoden 2017 hääkukissa suosittuja ovat erilaiset puuteriset sävyt, mutta myös tummemmat värit antamassa kontrastia ja voimaa vaaleammille kukille. Vihreissä erityisesti eukalyptus, erilaiset köynnökset ja luonnosta kerätty materiaali kuuluvat oleellisena osana rentoon, huolettomaan hääkukkatrendiin.

Kukissa erilaiset puutarharuusut, pionit, daaliat ja erityisesti neilikka näkyvät rennossa, huolettomassa tyylissä. Myös luonnonkukat ja luonnonkukkamaiset viljellyt kukat ovat suosittuja niin kimpuissa kuin muissa koristeissa.

Toinen näkyvä trendi on yksilöllisyys ja persoonallisuus, ja morsiuskimpun sijaan voi boheemia morsianta koristaa esimerkiksi ihana kukkaseppele. Tai vaikkapa teemahäissä morsiuskimpuksi sidottu artisokka. Anna persoonallisuutesi näkyä!

Kukka-asioissa on hyvä olla liikkeellä mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään, jotta kukkien suunnittelulle jää aikaa. Ja vaikka Pinterest on täynnä ihania kuvia ja ideoita, on hyvä muistaa, että kyseessä ovat kuitenkin juuri teidän häänne. Omat ideat, toiveet ja suunnitelmat ovat lähtökohtana kaikelle kukkasuunnittelulle. Jokainen morsian on yksilöllinen ja niin myös tulisi morsiuskimpun olla. Ei kannata tyytyä kopioon jollekin toiselle tehdystä kimpusta! Anna ammattilaisen auttaa luomaan täydellisiä kukkamuistoja hääpäivästänne.

PENTTALA FLORAL DESIGN on floristiikan pienyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista kukkapalvelua elämän pieniin ja suuriin käänteisiin. Häiden kukkastressiä helpottamaan olen paketoinut hääkukat kolmeen vaivattomaan pakettiin, Elegance, Exclusive ja Extravagance,jotka sisältävät kaiken tapaamisesta suunnitteluun, toteutukseen ja kuljetukseen paikan päälle. Jokainen paketti suunnitellaan juuri teille sopivaksi yhdessä teidän kanssanne, teidän toiveenne ja ideanne huomioiden. Kukista ei kenenkään tarvitse stressata! Käy tilaamassa ilmainen hääkukkaopas osoitteesta http://www.penttalafloral.fi/haakukkaopas ja ota yhteyttä!

Kuvat Ninka Photography